Home » Arbejdsmiljø » Optimer din virksomhed med et nyt ventilationsanlæg

Optimer din virksomhed med et nyt ventilationsanlæg


Der kan ikke herske nogen tvivl om, at et godt indeklima er ganske essentielt på enhver arbejdsplads. Det er altafgørende for komforten, at luften kontakt bliver udskiftet i rummet, da mange mennesker opholder sig i samme lokale, hvilket er med til at afgive en helt masse fugt, som skal væk for at kunne opretholde et sundere indeklima.
Der er rigtig mange mennesker, der tror, at det er nok blot at lufte ud med åbne døre og vinduer et par gange i løbet af en dag, men dette er faktisk ikke helt rigtigt. Selvom at det naturligvis er godt, er det faktisk endnu bedre at udlufte med mekanisk ventilation, da dette udskifter luften 24 timer i døgnet året rundt, i stedet for blot i de varme sommerperioder, hvor vinduer og døre alligevel står åbne.

Ventilation med varmegenvinding er både godt for indeklimaet samt for miljøet

Med et anlæg til varmegenvinding får du et helt særligt og avanceret ventilationsanlæg, der overfører den varmeenergi, der suges ud af huset, til den kølige samt friske luft, som blæses ind i huset udefra. Samtidig sikrer denne type ventilation at rummet hele tiden bliver ventileret med frisk luft, så indeklimaet bliver endnu bedre, hvilket har en positiv effekt på samtlige medarbejderes arbejdsindsats.

Oplever I i jeres virksomhed, at det er hverdagskost, at mange går og døjer med eksempelvis hovedpine eller hoste, kan det sagtens være et resultat af et dårligt indeklima. Det helt rette ventilationssystem kan medvirke til et sundere indeklima, og det er derfor ganske essentielt, at man sikrer dette i enhver virksomhed. Det er ikke altid lige let af få luftet ordentligt ud, især ikke på større arbejdspladser, hvorfor man bør lade professionelle komme ud og montere et solidt og godt ventilationsanlæg. På den måde vil I være garanteret, at I konstant får udskiftet luften, således I sikrer et særdeles godt indeklima, der vil have en positiv indflydelse på samtlige medarbejderes ve og vel – læs mere om varmegenvinding på www.qbm.dk.

Skab tryghed for medarbejdere og kunder i virksomheden med tv- og kameraovervågning

Efter at have brugt dyre domme på et nyt ventilationsanlæg, bør I sikre jeres virksomhed effektivt med tv- og kameraovervågning. Jo flere penge, der bliver brugt på en virksomhed og dets bygninger, jo større sandsynlighed er der for, at man vil få besøg af uvedkommende gæster, som blot er interesseret i at sjæle alt, der har værdi. Tv- og kameraovervågning har en præventiv effektiv, når det kommer til hærværk og tyveri, og det er derfor en særlig vigtig faktor, både når det gælder små og store virksomheders sikringsstrategier.

Få mulighed for at overvåge virksomheden på samtlige tidspunkter af døgnet, samtidig med at et overvågningssystem vil kunne lette politiets opklaringsarbejde betydeligt i de tilfælde, hvor en forbrydelse er sket. Ganske enkelt er alt dette med til at sikre både virksomhedens værdier, men også de ansattes velbefindende, hvilket naturligvis er det vigtigste. Et overvågningssystem er ikke blot en fordel ift. opklaring af ulovligheder – det er samtidig også med til at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Ønsker du at få mere information om kamera- og videoovervågning, kan du klikke her.

 

Check Also

At arbejde hjemmefra

Er du selvstændig, eller er du ansat på en måde, så du af og til …