Home » Jobsøgning » Øg dine chancer for job med din egen cv-hjemmeside

Øg dine chancer for job med din egen cv-hjemmeside


Der kan være rift om de bedste stillinger på arbejdsmarkedet og derfor er dit personlige brand vigtigt, når du skal videre i karrieren. Når man søger nyt job, så vil den potentielle arbejdsgiver lede efter dig på Google.

Hvad vil du have der skal blive vist? Det kan være at der dukker private Facebook billeder eller måske videoer fra sommerferien, når man søger på dit navn. Men du kan også kontrollere resultaterne, ved at skabe din egen CV hjemmeside.

Derfor skal du flytte ind i et webhotel med dit eget navn

Det kan godt være at du allerede bruger LinkedIn, Google plus og sågar Facebook til at promovere dig selv, men det helt nye er at skabe en CV hjemmeside. Denne online portefølje viser at du er kreativ og unik. På samme tid er det din mulighed for at vise dig selv for eksempel i en video hvor du fortæller om dig selv. Køb et domæne og find et billigt webhotel til din hjemmeside her. De fleste vælger at kalde hjemmesiden det samme som sit navn.

Du behøver ikke at være et IT geni

Du behøver ikke at vide så meget om webdesign. Det kan hurtigt se professionelt ud ved at følge nogle få gode tips og råd. Tænk først og fremmest om hvad formålet med siden er. Der er nogle der vælger at tilføje en blog til siden, da det er en måde at give udtryk for dig selv.

Du kan også blot designe en side med få faneblade og du vil stadigvæk skille dig ud i mængden. Du kan finde forskellige skabeloner på populære sider såsom Wix og WordPress. Et godt WordPress tema er for eksempel det som hedder Promotion. Læs mere om webhoteller her, for at få flere gode råd.

Udvid dit CV med et online resume

Det er dybest set en udvidelse af det originale CV. Her kan du få fortalt alle de ting, som der ikke er plads til på CV’et. Et CV bør være på max to sider. I de fleste tilfælde bliver der rådet til blot at have et CV på en enkelt side og derfor er der ikke plads til meget. Men der er plads til at tilføje dit online resume som ekstra info eller erfaring. Så kan du altså vide din (forhåbentligt) fremtidige arbejdsgiver hvor ambitiøs du er.

Check Also

Sådan skriver du en jobansøgning, der giver pote

Mangler du job? Så er det nødvendigt, at du kan skrive en ordentlig ansøgning, der …