Home » Dagpenge og kontanthjælp » Lær mere om FTF-A

Lær mere om FTF-A


Står du i den situation, at du ikke har en a-kasse tilknyttet? Så er det vigtigt, at du finder en a-kasse der passer til de behov og den situation, som du står i nu. Der er efterhånden kommet mange forskellige a-kasser og det kan godt være svært, at skelne mellem dem alle sammen. Herunder kan du læse mere om FTF-A som er en a-kasse der kan hjælpe dig uanset hvilken situation du er i. Du kan herunder også læse mere om hvad de gør for at hjælpe i de forskellige situationer.

Kort om FTF-A

FTF-A er en tværfaglig a-kasse som har et indgående branchekendskab. FTF-A kombinerer den traditionelle a-kasses tilbud om økonomisk tryghed med god rådgivning, som tager udgangspunkt i din situation og dit arbejdsliv. Derfor ses der neden for en beskrivelse af de ting, som FTF-A gør ud fra din situation. Find derfor din situation og læs mere om, hvad FTF-A præcis kan gøre for dig.

Hvad kan FTF-A hjælpe dig med?

Har du lige sagt dit job op, er blevet fyret eller noget andet som har gjort, at du er blevet ledig? Så kan FTF-A hjælpe dig. FTF-A tilbyder personlig rådgivning og giver dig god input til jobsøgningen, svarer på alle dine spørgsmål og hjælper dig godt på vej ud på arbejdsmarkedet igen. Her vil du også få en guide til, hvad du som ledig skal gøre og hvad dine krav er til dagpenge. Du vil få hjælp til jobsøgningen og lære hvordan du skriver en god ansøgning og et godt CV.

Til dig som er studerende til byder FTF-A gratis medlemskab når du er under uddannelse. Dog kan du stadig benytte de mange tilbud til jobsøgningen, samt opnå retten til dagpenge når du er færdig uddannet. FTF-A tilbyder også personlig sparring når du skal søge praktikplads eller når du efterfølgende skal søge job. Tilmed kan du få 10% rabat på dine studiebøger hos en af FTF-A’s samarbejdspartnere.

Til dig der er lønmodtager, men som overvejer et karriereskift, så kan FTF-A også hjælpe dig. Hvis du skifter din karriere kan FTF-A hjælpe dig med en lønsikring. Med en lønsikring kan du med dagpenge få en dækning op til 90% af din løn. Du vil dermed få en økonomisk sikkerhed, du kan få de tre første måneder til hals pris, dækning i op til 36 måneder og du kan få op til 40.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.

Til dig som er selvstændig kan FTF-A tilbyde dig en økonomisk sikring og en karriererådgivning. Med karriererådgivning kan du sparre med FTF-A, hvis du ønsker at blive bedre til dit job. Her har FTF-A specialister til at afklare kompetencer og muligheder. Her bliver du inviteret til en personlig samtale med en af deres specialister som kan hjælpe dig med en afklaring på, hvad dine kompetencer præcist er og hvad du kan bruge dem til i dit arbejde.

Til dig der skal på efterløn eller overvejer at gå på efterløn, så kan FTF-A hjælpe dig med regler og muligheder. Her kan du komme til efterløns møder og blive klogere på efterlønsordningen. Du kan også få hjælp til beregning af, hvor meget du kan få i efterløn efter modregning af din pension. Samme tid kan du tjekke hvornår du har mulighed for at gå på efterløn.

Ønsker du at vide mere, så besøg: http://www.a-kasseguide.dk/a-kasser/ftf-a-kasse/

Check Also

Sådan opbygger du et økonomisk sikkerhedsnet som lønmodtager

Et økonomisk sikkerhedsnet prioriteres højere end nogensinde før. Såfremt du er lønmodtager, kan du opbygge …