Home » Dagpenge og kontanthjælp » Ikke langt fra idé til handling

Ikke langt fra idé til handling


Med et SMS lån bliver det ikke nemmere. Her kræver det kun mobildækning og nogle få klik – og har du penge ved hånden. For hvor mange gange har du ikke stået der. Med den gode idé, den super lækre jakke på tilbud, sko der tigger om at blive købt og vist frem til fest, den spontane rejse ud i verden eller den sidste nye model I phone og ladet fornuften råde. Bare ladet gået væk og tænkt at du nok kunne klare dig i gennem livet uden. Så om aftenen når der er tid har du fortrudt. Trøjen, skoene, ferien eller den nye I phone synes fortjent – og nu er der en anden der er løbet med det gode tilbud. Hvis bare…

Nye muligheder

Det er ret enkelt og utroligt nemt. Med et sms lån er det samme fremgangsmåde som hvis du skulle lave en låneansøgning på nettet – og du slipper for alle begrundelserne. Du skal naturligvis have en adresse i Danmark som er fast og du skal oplyse dit CPR-nummer og det er fordi det er knyttet til din NEM-konto. I stedet for NemID er det bare en kode som du får på SMS. Ventetiden er minimal – så der er ingen der løber med det gode tilbud mens du afventer godkendelse.

Det korte lån

SMS lån egner sig godt til det lille ekstra gode man vil give sig selv eller sin nærmeste. Det er typisk et mindre lån, som skal betales tilbage hurtigt. Nogle varierer lige fra en måned og op til et år. Så det er ikke til udbetalingen til din drømmelejlighed som bliver finansieret på denne måde, men snarere et lækkert møbel.

Tid til omtanke

Når nu det er så nemt at låne pengene har du lige tid til at tænke dig om. For der er selvfølgelig også en pris, når lånemuligheden er så nem. De årlige omkostninger – eller som der altid står ÅOP – er temmelig dyre. Der kommer altså renter på. Det er derfor at du skal betale tilbage så hurtigt. Ellers ville et lille lån blive alt for dyrt. Så det er bare om at være hurtig med at betale det hele tilbage. Lånet er så nemt at optage, at du har tid at tænke dig rigtigt godt om.

Mange situationer

Det er typisk de unge mennesker med en lidt presset økonomisk hverdag, som har brug for denne type lån. Det er easy living og der er stadig plads til det spontane – og den lidt nemme vej. De er tit på farten for der er meget der skal opleves og en lejlighed der skal fyldes. Weekenden byder på loppemarkedet, hvor der tit er et godt tilbud, en rigtig god investering – og som kan være med i sen stor del af livet. Sådan skabes nostalgi. En god historie følger også tit med. Når så pengekassen er tom – og tilbuddet lige foran næsen er det godt at man trods alt har muligheden – nogle gange kan det være en god investering og man slipper for at ærgre sig bagefter

Se dig for

Når du har besluttet dig for at nu gør du det, så kan du med lidt held og tålmodighed se dig omkring efter de firmaer som har de bedste tilbud. Kig på ÅOP´en, men også om firmaet har et godt tilbud. Nogle firmaer yder første gang et lille lån uden renter. Så kan I se hinanden an – lånoptager som lånudbyder. Dejligt for dig som får en god oplevelse – og ikkemindst et godt køb. Dejligt for fimaet bag som kan se at du er en god kunde. Det er et godt fundament for det næste lån. For det er bedst for alle parter når alle er tilfredse. Så lånet er nemt – både at få og betale tilbage.

Check Also

Sådan opbygger du et økonomisk sikkerhedsnet som lønmodtager

Et økonomisk sikkerhedsnet prioriteres højere end nogensinde før. Såfremt du er lønmodtager, kan du opbygge …