Home » Arbejdsmiljø » Guide: Tjen penge online i din fritid
Guide Tjen penge online i din fritid

Guide: Tjen penge online i din fritid


Mulighederne på internettet er enormt store, og en af disse muligheder er, at man kan tjene penge online. Dette kan være den perfekte mulighed for at tjene ekstra penge i hverdagen, og det bedste af det hele er, at man ikke behøver bruge meget tid på det. Afhængigt af hvilket område man vælger at afprøve, behøver man heller ikke besidde de store IT-evner. Kunne du tænke dig at lære, hvordan du selv kan tjene lidt ekstra penge på internettet, kan du læse mere i denne artikel. Her kommer vi nemlig med en guide til, hvordan du kan bruge din fritid på internettet og samtidig tjene penge på det.

Spil roulette online

Den første måde, du kan tjene penge på, er ved at spille roulette online. Roulette er et af de mest simple og ukomplicerede spil i kasino-verdenen, og derfor kræver det ikke specielle færdigheder at spille. Du vælger blot det felt eller område, som du tror, kuglen vil lande på, hvorefter du med det samme får besked, om du har vundet eller ej. Du kan vælge at spille på ”outside bet,” hvor du satser på en stor gruppe numre. Her kan du vælge at spille efter lige eller ulige numre, eller du kan spille efter farven rød eller sort. Du kan også spille ”inside bet” i stedet, hvor du satser på flere eller et enkelt nummer. Uanset hvordan du vælger at satse, er der stor sandsynlig for, at du tjener nogle ekstra penge.

Tjen penge på AdSense

Er du ikke en gambler, eller har du blot ikke lyst til at spille online, kan du i stedet vælge at tjene penge på AdSense. Dette gør du ved, at du opretter en form for blog eller hjemmeside. Herefter indsætter du Google-reklamer på siden, hvilket vil være dem, du tjener pengene på. For hvert klik, der genereres på reklamerne, vil du tjene alt i mellem 1-75 kr. Dette kan hurtigt løbe op i gode penge, og er du god til ord eller opsætning af hjemmesider, vil dette være ideelt for dig. For nogle af dette en mere sikker måde at tjene penge på, men man skal være opmærksom på, at man ikke tjener noget, hvis der ikke er nogen, der klikker på reklamerne.

Affiliate marketing – links og bannere

Har du oprettet en hjemmeside eller blog, er AdSense ikke den eneste måde, hvorpå du kan indbringe penge. Gennem Affiliate marketing vil du kunne tjene endnu flere penge. Det fungerer på samme måde som AdSense, i form af at brugeren skal klikke på et link eller et reklamebanner. Dog er forskellen på denne metode, at brugeren skal købe noget igennem linket eller reklamen, før du vil få din kommission. Det er vigtigt at påpege, at kunden ikke skal betale ekstra penge for deres køb – de skal blot foretage købet gennem dit link eller banner.

Dette var en guide til, hvordan du kan sidde hjemme i din sofa eller ved dit skrivebord og tjene lidt ekstra penge. Disse penge kan bruges til at forsøde hverdagen med, uden at du har lagt mange arbejdstimer i det.

Check Also

Sådan bliver du en gladere og bedre kollega

Kommer du tit hjem fra jobbet og føler, at du intet overskud har og oplever …