Home » Arbejdsmiljø » Guide: sådan gør du hverdagen nemmere for dine medarbejdere
Photo of a table top full of fresh vegetables, fruit, and other healthy foods.

Guide: sådan gør du hverdagen nemmere for dine medarbejdere


Som medarbejdere har de fleste af os en travl hverdag. Der er mange deadlines, der skal nås, møder man skal deltage i og opgaver der skal påbegyndes. Når tiden flyver afsted på en travl arbejdsdag, hvor der er mange opgaver der skal nås, er det de små ting, der kan have betydning for, at arbejdsdagen glider lidt lettere, og man kan tage hjem i godt humør efter en veloverstået dag. Som leder er der flere ting, du kan gøre, for at gøre hverdagen nemmere for dine medarbejdere. Herunder har vi samlet vores bedste tips.

Slut med problemer i kopirummet

Vi har nok alle sammen prøvet at stå i kopirummet og rive os selv frustreret i håret, når der endnu en gang er bøvl med printeren, når der ikke er flere clips tilbage i hæftemaskinen, eller når den slidte lamineringsmaskine endnu engang er gået i stykker. Og det er netop sådanne små irriterende forstyrrelser, som kan være med til at køre en travl arbejdsdag af sporet. Derfor er det vigtigt, at der er styr på al maskineriet i kopirummet.

Hvis du vil gøre dine medarbejdere en tjeneste og lette deres arbejdsdag, vil det derfor gøre en forskel at have det rette udstyr, så man nemt kan laminere plancherne til præsentationen på det vigtige møde eller indbinde den store rapport, som man har arbejdet hårdt for at færdiggøre til deadline. Se her, hvis du vil finde det rette udstyr til kopirummet.

En lækker frokost giver mere energi

Hvis der er noget, som kan være med til at gøre dagen væsentligt bedre for de fleste medarbejdere på en arbejdsplads, så er det, hvis de kan se frem til en lækker frokost som et godt afbræk midt på dagen. I stedet for at skulle bøvle med kedelige madpakker og beskidte køleskabe, kan du tilbyde dine medarbejdere den luksus, at der hver dag venter en velsmagende firmafrokost.

Ved at vælge en sund, nærende og lækker firmafrokost, sikrer du for det første, at dine medarbejdere har den fornødne energi til at arbejde igennem resten af dagen. Samtidig giver du dine medarbejdere noget lækkert at se frem til, som kan være med til at gøre dagen til noget særligt. Det er både godt for produktiviteten og dine medarbejderes sundhed. Bestil firmafrokost ved www.frokostplus.dk.

Mindre bøvl med computere og IT

En sidste ting, som virkelig kan skabe udfordringer for medarbejdere, er computere og IT. Især hvis det gælder udstyret i konferencerummet eller opsætningen derhjemme. For at sikre færre problemer med computere, forbindelser og smartboards, kan du med fordel lave guides, som nemt kan hjælpe dine medarbejdere gennem de mest typiske IT-udfordringer, så de hurtigt selv kan løse problemerne.

Check Also

Skab et stærkt arbejdsmiljø i firmaet

Hvis du gerne vil opbygge en god virksomhed, starter det selvfølgelig ved at have et …