Home » Arbejdsmiljø » Gør dine ansattes hverdag nemmere

Gør dine ansattes hverdag nemmere


Der er vist ikke nogen tvivl om, at trivsel og velfungerende arbejdsmiljøer i enhver virksomhed er nøglen til glade og produktive medarbejdere. Ligeledes bør der heller ikke være nogen tvivl om, at medarbejderne i enhver virksomhed er nøglen til succes, i og med en leder eller chef aldrig vil kunne løfte samme mængde opgaver på egen hånd. Dette er helt enkelt grundstenen for stort set enhver virksomhed.

Så er der tilstrækkeligt fokus på medarbejderne og deres trivsel, der hvor du arbejder? Er der styr på det elektroniske, det sociale, det kollegiale og arbejdsmiljøet helt overordnet set? Det er nemlig helt essentielt for alt lige fra profit og produktivitet, til glade medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Tag en arbejdsmiljøuddannelse 

Et arbejdsmiljø, som er velfungerende, sundt og højt prioriteret, vil til hver en tid være grobund for en bedre intern produktivitet, en øget konkurrenceevne og en bedre virksomhed på flere parametre. Ligeledes vil det også være med til at sikre dine kollegaer og medarbejderes trivsel, hvilket der rent faktisk er lovgivning omkring. Det kræves nemlig, at enhver virksomhed på mere end ni ansatte har udvalgt en arbejdsmiljørepræsentant, som skal tage den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Med andre ord, så er der absolut ingen grund til at negligere det fokuspunkt.

Er det noget, som er oppe og vende i din virksomhed lige pt., og mangles der et sted, hvor netop dig og din virksomhed er i fokus, så kan du læse mere her. I linket vil du finde info om alt fra oplysninger, til supplerende kurser, samt uddannelse som helhed og vedrørende temadage.

Få styr på de ting, som kan forstyrre i arbejdsprocesserne

Vi kender det alle sammen. Printeren vil ikke printe – og kun guderne ved hvorfor. #Error362 siger dig nemlig ikke noget, og dine kollegaer kan heller ikke hjælpe. Så en tekniker må tilkaldes. Efter han så har fikset printeren på arbejdspladsen, så er det ellers ind til det møde, som papirerne skulle bruges til. Her sætter du din computer til projektoren, men intet sker. Ingen ved hvorfor, men efter 10 minutter finder i løsningen med det rette kabel.

Det lyder ikke sjovt, gør det vel? Desværre så sker det oftere, end det burde, og det kan virkelig gå medarbejderen på nerverne. For der er intet at stille op. Kun én ting – og det er, at købe grej i første omgang, som man har tiltro til, ikke fejler. For de daglige kontorløsninger med hensyn til teknologi er kun gode, når de er produktive og pålidelige. Og det er uanset om det så er multifunktionelle apparater, produktionsprintere eller andre IT-relaterede komponenter.

Hos www.konicaminolta.dk får du det, som din virksomhed har brug. Her kan du regne med, at der er fokus på, at produkterne skal være den mellemliggende nøgle til, at dine idéer kan tage form. Med andre ord, så er de, eller en anden virksomhed, som leverer solide og pålidelige løsninger, helt sikkert et besøg værd. I sidste ende kan det nemlig også være med til at afgøre, hvor godt det kommer til at gå for din virksomhed, og hvor godt dine medarbejdere kan arbejde til dagligt.

Check Also

pause

Kontinuerlige pauser i løbet af arbejdsdagen skaber effektivitet

Der er stor forskel på, hvordan folk arbejder bedst. Derfor er der også stor forskel …