Home » Jobsøgning » Find nemt en vikar eller projektansat til økonomiafdelingen
Confident business people shaking hands and woman smiling, recruitment and agreement concept

Find nemt en vikar eller projektansat til økonomiafdelingen


Det tager lang tid for en virksomhed at rekruttere nye medarbejdere. Det er ofte en proces, der tager flere måneder, hvor der er en eller flere medarbejdere, der løbende skal se på ansøgninger og kalde folk ind til samtale. Det gør, at der går en del af deres tid med det. Det kan gøre, at de kommer bagud med deres andre opgaver.

Hvis I for eksempel har brug for en chef til økonomiafdelingen, kan det også være svært for jer andre at vurdere, om vedkommende er egnet til jobbet eller ej. I kan selvfølgelig ikke bede medarbejderne i afdelingen om at søge de samme stillinger, men I det kan også være svært for jer at vurdere, om en person har de rette kompetencer til at lede jeres økonomiafdeling.

Det kan derfor være en god ide, at I får et eksternt bureau til at hjælpe jer med processen. Der findes flere bureauer, hvor de har en række kandidater, der står på spring for at blive en del af din virksomhed i en kortere eller en længere periode. Firmaerne har stor erfaring med, hvad der kræves i en økonomiafdeling, og kan derfor finde den helt rigtige. Du kan finde en økonomichef lige her.

Nemt og hurtigt at finde en barselsvikar

Det er besværligt at skulle hyre en ind, hvis der er en af jeres medarbejdere i økonomiafdelingen, der skal på barsel. Der skal I ofte læse flere hundrede ansøgninger igennem og holde samtaler med en tre-fire stykker, inden I finder den rette. Det er meget tid at bruge, hvis det bare er et tre måneders barselsvikariat.

Hvis jeres økonomichef for eksempel skal på barsel, kan det være rart at få en vikar ind, der kan træde til hurtigt, og som ikke har et problem med, at det er en midlertidig ansættelse. Det er særligt vigtigt, hvis det er en kortere barselsperiode, som jeres økonomichef holder. Det kan være, at han eller hun skal være væk i tre eller seks måneder.

Det kan også være, at det er jeres regnskabschef, jeres bogholder eller jeres økonomidirektør, der skal være væk. Så kan I også få hjælp til at finde en vikar for dem.

Giv dine nye medarbejdere de bedste værktøjer

Lige meget om det er et barselsvikariat, et sygevikariat eller for eksempel en projektansættelse, som du har søgt efter nye medarbejdere til, er det vigtigt, at du giver dem de bedste værktøjer at arbejde med. For mange er det rart at kunne tegne eller skrive på en white-board tavle, når de skal forklare noget til et møde. Det er derfor en god ide at have en masse af denne type tavler på kontoret. Dem kan økonomidirektøren både bruge, når han eller hun skal holde oplæg for afdelingen, og når vedkommende skal holde møde med jer. Se en række gode tavler på www.visuel.nu.

Derudover er der selvfølgelig også en række andre værktøjer, som det kan være rart for dem at have i økonomiafdelingen. Det kan for eksempel være leantavler til at lede og fordele arbejdet med. Når I får en person ind i et vikariat, er det altid en god mulighed for at få et indblik i, hvordan I også kan gøre tingene. Denne person kommer sikkert med en masse forskellige erfaringer fra andre virksomheder. Det bliver dermed muligt for jer at trække på dem.

Check Also

Sådan skriver du en jobansøgning, der giver pote

Mangler du job? Så er det nødvendigt, at du kan skrive en ordentlig ansøgning, der …