Home » Arbejdsmiljø » Derfor bør du arbejde hjemmefra

Derfor bør du arbejde hjemmefra


Google, Facebook og Apple foretrækker egentligt at medarbejderne er på kontoret. Det er især fordi det kan være mere effektivt at medarbejderne arbejder sammen i grupper. Men vi er alle sammen så forskellige, så derfor er der nogle personer som er mere effektive, hvis de arbejder hjemmefra. Læs mere om, hvorfor du måske bør arbejde hjemmefra i denne artikel.

Der er mindre støj når man arbejder hjemme

Der er især mange nybagte forældre som nyder at arbejde hjemmefra, da det er en mere fleksibel måde at komme tilbage til arbejdet efter barsel. Det kan godt være at babyen giver lyd en gang i mellem, men hvis du er alene uden en lille ny i huset, så kan det også være at du nyder at der er mindre støj derhjemme end på kontoret. Netop derfor er der flere som er mere koncentreret på hjemmearbejdspladsen.

Sådan sætter du dit hjemmekontor op

Generelt er der færre distraktioner derhjemme. Man skal naturligvis passe på at blande arbejdslivet med privatlivet. Både i forhold til at sætte pris på det sociale liv, men på samme tid er det vigtigt at arbejde, når der skal arbejdes. Sørg for at have en rutine.

Det er blandt andet vigtigt at stå op på mere eller mindre det samme tidspunkt hver dag og arbejde fra din computer enten på hjemmekontoret eller et andet sted i huset, som ikke er soveværelset. Få bredbånd så du kan arbejde hjemmefra her, hvis du endnu ikke har organiseret dit hjemmekontor. Find bredbånds priser på billig-bredbånd.nu, hvis du overvejer at skifte internetselskab.

Du kan være mere effektiv derhjemme

Undersøgelser fra blandt andet Kina viser at der er øget produktivitet når man arbejder hjemmefra. Det kan blandt andet være fordi at du er ene mand om at logge på internet netværket og derfor går det naturligvis hurtigere. Find priser på hurtigt internet her, hvis du mener at dit internet ikke går hurtigt nok.

Undersøgelser viser også at folk som arbejder hjemmefra siger jobbet op mere sjældent. Det kan blandt andet være fordi de siges at være mere glade end gennemsnittet. En anden fordel for både arbejdsgiveren og dig selv, er at hjemmearbejderne har færre sygedage. Det er jo heller ikke så slemt at arbejde med en forkølelse, hvis man ikke skal ud af døren.

Endnu en fordel er at der er mindre trafik på vejene og derfor er du med til at tage hånd om miljøet. Generelt er der mange fordele ved at arbejde hjemmefra, så derfor er det måske det bedste valg for dig.

Check Also

Skab et stærkt arbejdsmiljø i firmaet

Hvis du gerne vil opbygge en god virksomhed, starter det selvfølgelig ved at have et …