Home » Arbejdsmiljø » Bliv sikret juridisk og arbejdsmæssigt

Bliv sikret juridisk og arbejdsmæssigt


Der kan opstår mange situationer, hvor du har brug for noget hjælp, hvis du skal have det bedste udfald af en arbejdsrelateret situation. Sommetider skal du have hjælp med at få noget ned fra øverste hylde, men der kan også være tilfælde, som er lidt mere pressede. Mister du eksempelvis dit arbejde, er det vigtigt, at du hurtigt kommer ud på markedet igen, hvis du skal opretholde hverdagen samt have råd til lidt ekstra. I disse tilfælde er det en a-kasse, som du skal søge hjælp hos, da de har specialiseret sig i lige præcis dette. Dog kan der ligeledes opstå situationer, hvor der opstår skade på dig selv eller nogle af dine værdigenstande som følge af en anden, der har været uopmærksom. I Sådan en situation kan du få erstatning, men det kræver, at du har den juridiske viden, og her kan det være advokater, du skal søge hjælp hos.

Bliv støttet når du er ledig

Skulle du blive afskediget fra dit job som følge af en nedjustering, er det vigtigt, at du får den hjælp, der er brug for. Selvfølgelig kan du få kontanthjælp, men den kommer du ikke lang med, hvis du skal opretholde din hverdag på et nødvendigt niveau. For det første er der en regel, som siger, at du ikke må have en formue på over 10.000 kroner, og i denne formue tæller hus og bil med, hvilket betyder, at du nok overskrider den. Denne regel har en a-kasse ikke, og her kan du få udbetalt de favorable dagpenge uden krav til din formue. Ud over dagpenge kan du få en god rådgivning, som kan være nødvendig for dig, når du skal i job igen. Har du været det samme sted i en længere periode, er du måske ikke så god til at sælge dig selv, og her skal din a-kasse nok hjælpe dig. ftf-a.dk er måske en a-kasse lige for dig. De har det hele, og de koster ikke specielt meget. Lyder det godt, er det bare med at svinge en tur forbi dem.

Gør krav på din erstatning

I en travl hverdag er sker der af og til ulykker, og det kan være, at du en dag bliver udsat for, at en person skynder sig lidt for meget, og derved gør skade på dig. I sådan en situation er det vigtigt, at du får den erstatning, du skal have, så det ikke går ud over din hverdag. Dog er dette ikke altid lige til, da der er et juridisk område, som de færreste har styr på. Er du en af de mange som ikke har den store erfaring inden for jura, kan kigge forbi advokatgruppen. Her finder du nogle jurister, som nok skal hjælpe dig hele vejen med din erstatningssag. Det kan lyde som en dyr omgang, når du skal have advokathjælp, men faktisk er sandheden den, at de kan gøre det til en billig pris. Skulle du en dag blive fanget i en erstatningssag, er det altså en god ide at besøge dem.

Check Also

pause

Kontinuerlige pauser i løbet af arbejdsdagen skaber effektivitet

Der er stor forskel på, hvordan folk arbejder bedst. Derfor er der også stor forskel …