Home » Arbejdsmiljø » 5 tips og tricks der skaber forandring på kontoret

5 tips og tricks der skaber forandring på kontoret


Er du efter længere tid blevet træt af dit kontor? Det kan med tiden blive uinspirerende at tilbringe hver eneste dag på det samme kontor. Derfor kan det være godt at friske kontoret lidt op. Her er 5 tips og tricks til at skabe nyt liv på kontoret.

1) Ryk lidt rundt på tingene

Det kan være svært at rykke rundt på møblerne på et kontor. For det første kan det være en stor opgave. Det kan også være, at inventaret på dit kontor er fastsat og ikke kan flyttes rundt. Derfor kan du rykke lidt rundt på andre ting og sager. Måske skal du overveje, om tingene på dit skrivebord kan placeres anderledes. Det er med til at give fornemmelsen af et nyt kontor, selvom du sidder i de samme omgivelser.

2) Frisk kontoret op med planter og blomster

Køb indimellem en smuk buket blomster eller en flot plante til kontoret. De naturlige elementer er med til at bringe nyt liv. Planterne er samtidig smukke at se på, dufter dejligt og er med til at forbedre indeklimaet. Du kan vælge planterne eller blomsterne efter din personlige smag. På den måde er du med til at udtrykke din æstetik på dit kontor.

3) Medbring personligt pynt

Måske har du en flot indrammet tegning fra dit barn eller en sød figur hjemmefra? Medbring et par få pynteting, som har betydning for dig. De er med til at bringe sjæl og hjemlig varme til dit kontor. De vil minde dig om det og dem, du holder af, og give rummet et personligt præg.

Det kan også være flot med en inspirerende plakat på væggen. Hvis din arbejdsplads allerede har kunst på væggen, kan det måske rokkeres lidt rundt.

4) Tid til forandring

Måske er det på tide, at kontoret får et nyt gulvtæppe eller nye stole? Overvej, om der er ting, som er ved at blive for slidte, eller som decideret er i uorden. Hvis dette er tilfældet, er det måske tid til forandring. Det kan også være, at dit kontor egentlig er i rigtig fin stand. I dette tilfælde skal du nok overveje, hvordan du på en nem og enkelt måde kan skabe forandring på kontoret.

5) Gør kontoret hyggeligt med et konsolbord

Overvej praktiske møbler, som f.eks. et konsolbord. Du kan placere konsolbordet på kontoret, i køkkenet eller i entreen. Bordet kan fungere som et dekorativt element, og samtidig som et godt sted til placering af flotte blomster, opbevaring af nøgler og dokumenter –  og måske med et sjovt firmabillede på. Der findes mange konsolborde, så du kan let finde et som passer ind i omgivelserne.

Check Also

pause

Kontinuerlige pauser medfører højere produktivitet på jobbet

Der findes mange tilgange til, hvordan man opnår den højeste produktiv på jobbet. Der findes …