Home » Jobsøgning » 3 kurser der kan gøre dig mere attraktiv på jobmarkedet.

3 kurser der kan gøre dig mere attraktiv på jobmarkedet.


I denne artikel giver vi dig 3 online kurser, som potentiel kan gøre dig mere attraktiv på jobmarkedet. Når du søger job, så er der altid specifikke kompetencer, som en arbejdsgiver vil sætte pris på, men som måske ikke ligefrem er specificeret i jobopslaget.
I denne artikel giver vi vores 3 bud på kurser, som kan give dig kompetencer, som en arbejdsgiver altid vil sætte pris på.

SEO kursus

Flere og flere danskere bliver ansat inden for onlineverdenen om end det er en webshop, webbureau eller en online serviceudbyder. Når du arbejder med online medier, så er det altid en god ting at vide bare lidt om SEO. Kan du sige til din jobsamtale, at du kender til SEO og har taget et kursus i det, så vil det klart være et plus selvom det måske ikke er SEO du kommer til at arbejde med til daglig.
SEO er, for dem der ikke ved det, en disciplin der går ud på at forøge sin synlighed i søgeresultaterne (Google). Og alle der arbejder med online medier ved, at Google typisk er den største kilde til indtægt. Hvis du kender til SEO, er det derfor altid guld værd for virksomheden.
Du kan komme på både fysiske SEO kurser og online SEO kurser. Et rigtig godt online SEO kursus finder du her.

Excel kursus

Excel er et uundværligt værktøj, og kan du de mest basale ting i Excel, så vil du kunne klare dit arbejde langt mere effektivt til gælde for både dig og din arbejdsgiver.
Derfor kan det være en klar fordel at tage et Excel kursus, således at du kan skrive på dit CV, at du er en erfaren bruger af Excel.
Excel kurser findes som ovenfor både offline og online. De kurser du finder offline er dog typisk ret dyre, så hvis du er en privatperson, så kan et online Excel kursus eller en god online Excel guide være klart at foretrække.

Projektleder kursus

Alle virksomheder har brug for projektledere, og selvom den stilling du søger ikke går på at du skal være projektleder, så er det altid et plus, hvis virksomheden ved, at du har ledererfaring og teori omkring dette med i bagagen.
Har du derfor mulighed for det, kan du tage et Pince2 kursus. Der findes rigtig mange udbydere i Danmark, og faktisk koster kurset ikke specielt meget. Prisen er i hvert fald ofte det værd, hvis man kan få lov at skrive certificeret projektleder på CV´et.

Check Also

Sådan skriver du en jobansøgning, der giver pote

Mangler du job? Så er det nødvendigt, at du kan skrive en ordentlig ansøgning, der …